Video prezenta este o aplicatie care:

1. Obtine mai multe intalniri mai rapid.
img4 Fata'n'Fata te ajuta sa obtii mai multe intalniri prin timpul redus de a ajunge la ele. De asemenea iti permite accesul la intalniri cu clienti din alte orase sau tari.

2. Imbunatateste comunicarea si colaborarea cu clientii.
Fata'n'Fata ajuta la intalnirea cu clientii deja existenti, prin intalnirea intr-un loc virtual, in care fiecare se simte ca si cum ar fi in aceeasi camera.

3. Sincronizeaza echipa.
Fata'n'Fata ajuta managerii sa isi sincronizeze dorintele si nevoile in relatia cu angajatii. Fata'n'Fata creaza o atmosfera foarte apropiata intre participantii la intalnire, mult mai apropiata decat conferintele care implica doar sunet.

4. Tine videoconferinte.
img1In loc sa tii conferintele, pe diverse domenii, in locuri publice, transfera totul online. Astfel mesajul tau poate ajunge la mai multi oameni, mai rapid.

5. Tine traininguri si impartaseste experienta.
Fata'n'Fata permite rapid impartasirea informatiei angajatilor unei companii, indiferent de locatia acestora. Astfel trainerul se poate concetra pe dezvolatarea de noi cursuri de interes, in loc sa tina acelasi training de mai multe ori.

6. Angajatii pot lucra de acasa.
img1Fata'n'Fata permite eliminarea costurilor legate de birourile angajatilor si in acelasi timp asigura o supraveghere astfel incat acestia lucreaza de acasa ca si cum ar fi la birou.


7. Ofera asistenta ca si cum ai fi langa client.
Fata'n'Fata ajuta la oferirea rapida de asistenta necesara anumitor produse ( instalarea sau folosirea produsului ) ce altfel ar necesita timp si costuri de deplasare.

8. Recruteaza oameni.
img3Vezi cu cine e posibil sa lucrezi. In unele cazuri s-ar putea sa nu mai fie nevoie sa il chemi la un interviu din care nu stii cum sa mai iesi.

9. Mentine relatiile cu familia si prietenii.
Tine legatura cu cei care te-au sustinut sa reusesti. Spunele de noile idei si vezi ce pareri au.

10. Rezolva-ti problemele si din avion.
Vorbitul la telefon e interzis in avion. Internetul este disponibil pe multe din liniile aeriene.