Fata'n'Fata - la fel de simplu ca folosirea unui telefon

Aplicatia se conecteaza instantat la orice retea si sistem, indiferent unde te afli. Fata'n'Fata functioneaza la fel pe orice tip de calculator si browser.


Idea de baza la sistemul Fata'n'Fata este ca dai click pe un link si incepi intalnirea. Astfel ai o cale usoara de a evita costurile inutile legate de calatorii.


1. Initiaza intalnirea

Pentru initierea unei intalniri, copiaza o invitatie dinamica ( adresa intalnirii ) si pune linkul intr-un mail ce il trimiti participantilor.


2. Intra in conferinta
La ora fixata, toti participantii dau click pe invitatia trimsa mai devreme. Fiecare isi scrie numele si toti se afla in sala de conferinta. Participantii nu trebuie sa se inscrie ci doar sa dea click pe linkul din mail!


3. Alaturarea la conferinta

Cand toata lumea a intrat in cadrul camerei de conferinta, intalnirea Fata'n'Fata incepe. Poti sa te vezi, vorbesti si sa scrii cu ceilalti participanti. Aproape similar ca si cum ai fi in aceeasi camera cu ei.


Intrare rapida in cadrul intalnirii
Poti initia o intalnire in cateva secunde. Un singur click e tot ce ai nevoie pentru a intra intr-o discutie ( conferinta, intalnire ) - fara a mai instala nimic.
Completeaza numele si deja ai propria ta intalnire sau sala de conferinte.
Intalnirea a inceput!


Optiuni simple

Vezi cealalta persoana la inalta definitie cu sunet integrat complet. Foloseste chat-ul pentru scris instant. NU necesita soft sau hard suplimentar. TOT ce e necasar: o camera video, un microfon si o conexiune in banda larga la internet ... si esti gata de intalnire.


Cum reduci timpul alocat unei intalniri.

Fata'n'Fata depaseste sistemul traditional de intalnire, care este mult mai incet, reducand timpii alocati planificarii si deplasarii, ajutand astfel la reducerea costurilor. Obtine mai multe intalniri, mult mai rapid!


Incearca simplitatea si puterea Fata'n'Fata acum?